Parkeren

 

Onze B&B is gelegen in een ingesloten erf. Dit betekent dat voor onze gasten onze B&B te voet bereikbaar is, maar niet met uw auto, vanwege een geldend recht van overpad. Daarnaast vereist met name uitrijden enige stuurmanskunsten. Op het pleintje voor het Terpkerkje geldt een parkeerverbod. Alhoewel dit de uitstraling van het pleintje ten goede komt, wil dit wel zeggen, dat wij u vriendelijk verzoeken om op een andere plek te parkeren.

 

We hebben in samenwerking met gemeente Stein onderzoek gedaan bij ons in de buurt en de parkeerplaats achter de fanfarezaal biedt de beste mogelijkheid om te parkeren, zonder dat wij daardoor andere buurtbewoners tot overlast zijn. Dit is een openbare parkeerplaats van de gemeente, en niet druk gebruikt, vandaar dat de gemeente heeft bepaald dat wij u moeten vragen hier te parkeren. U bent dan een kleine 100 meter van onze B&B vandaan.

 

Op uw navigatie geeft u De Bath, Urmond in om de parkeerplaats achter de Fanfarezaal te vinden.

Achter de parkeerplaats naast de fanfarezaal (privé eigendom) vindt u de ingang naar de parkeerplaats achter de fanfarezaal. Daar kunt u veilig uw auto neerzetten. 

Bij uw reservering sturen wij u sowieso gedetailleerdere instructies mee.

 

Kaartje met parkeeradres (De Bath 11, Urmond). Parkeerplaatsen bereikbaar via de kleine inrit naast het gebouwencomplex (gelegen voor dat u het het complex voorbij rijdt, niet erna).