Over Ons

Lieve gasten,

 

Wat leuk dat jullie erover denken om bij ons te komen logeren. We willen ons graag even aan je voorstellen. Wij zijn bourgondische Limburgers, die al sinds 2005 in het schilderachtige Urmond wonen (het bewijs hiervan vind je in onze ontbijtruimte). Maurice werkt al vele Jaren als Accounting Manager en Patrick is sinds jaar en dag actief binnen Risico Management bij DSM. Daarnaast reizen we veel (met name Holland America Lijn Cruises vinden we geweldig), maar trekken er ook graag op uit in ons Limburgse landschap. Wat wij in Limburg ontdekt hebben tijdens onze wandeltochten willen wij graag met je delen, zodat jij ook de leukste plekken kunt ontdekken en je je net als ons kunt verbazen over de diversiteit die Limburg te bieden heeft.

 

We hebben zelf al vele malen met veel plezier in leuke en gezellige B&B's in Nederland overnacht. Wij hebben hierbij altijd een meerwaarde ervaren die een B&B eigenaar je geeft, door een warm onthaal, insider tips wat leuk is om te doen en niet onbelangrijk, waar je de beste restaurantjes vindt. Dat fijne gevoel van gastvrij thuiskomen en een helpende hand in je ontdekkingstocht sprak ons zo aan, dat wij die ervaring ook aan jou willen bieden.

 

Daarnaast willen we ook onze passie voor ons gebouw met jou delen. Het linkergedeelte van ons pand is van 1684, en de schuur ernaast is ergens in 1800 bij de rest van het gebouw getrokken. Vroeger waren er nog lemen muren, maar in de 18e eeuw zijn deze versteend. Her en der vind je echter nog de originele muren terug. Wanneer je binnen komt, zijn er nog veel authentieke elementen gebleven. Vorige eigenaren hadden er al veel werk in gestoken om het te restaureren en in 2018 hebben wij dit af mogen maken. Daarbij hebben we de zolderkamer aangepakt (het dak is er letterlijk af gegaan) en hebben we de voormalige Masterbedroom (rode B&B kamer) voorzien van een afscheiding voor de badkamer. Al dit moois willen wij natuurlijk met jou delen. De zolderkamer is een belevenis op zich met het originele middeleeuwse dakspant, en met badkamer naar ontwerp van onze architect Addo Frins, waardoor het oude met het nieuwe gecombineerd is zonder afbreuk te doen aan de oude sfeer.

 

Wees welkom bij ons en voel je thuis,

 

Patrick & Maurice